YKSITYISNÄYTÖT GALLERIA SASKIASSA

Elina Ruohosen näyttelyn aikana saskiat haluavat tarjota yleisölle mahdollisuuden myös yksityisnäyttöön. Näyttelyn aukiolopäivinä voit varata ajan itsellesi tai maks. viiden hengen ryhmälle klo 10-12 ennen gallerian avaamista.

Yhteysosoite: maisaheiskanen@icloud.com

 

Elina Ruohosen teokset ovat nyt katsottavissa ja myynnissä myös netin kautta. Täältä Elina Ruohosen omilta sivuilta löydät kuvat näyttelyn teoksista ja teostiedot ja myyntitiedot ja hinnat: Online Gallery for buying art work

 

 

 

   

 

”Maalauksissani tulevaisuutta ei ole peruttu, sen sijaan on muutoksia, merkintöjä, näkemyksiä siirtymävaiheesta ja yhteiselosta. Millainen on se aika, kun edellinen on lopulta päättynyt ja uusi jakso alkaa?”
 
Elina Ruohosen teoksissa mietitään mennyttä ja tulevaa aikaa. Katse tähyää tulevaisuuteen, 
jonne osa on jo matkalla. Maailma on väistämättä muuttunut. Ilmastonmuutos on muisto. Ollaan siirrytty aikaan, jossa vallitsee erilainen järjestys. On utopioita, tulevaisuuden skenaarioita ja kohtaamisia, eri lajien yhteistyötoiveita. Maalausten raapimiset, kaikki kerrostumat, maalien poispyyhkimiset ja sedimentit viittaavat menneeseen, kuin hauraat rihmastot muistissamme.

Samanaikaisesti uudessa tulevassa ajassa, eri lajien yksilöt ja yhteisöt ovat aloittaneet vuorovaikutuksen ja käyvät dialogia. Näyttely kutsuu meidät Futuuriin, jossa olemme matkalla koko planetaarisen elämän kanssa. Mukana ovat maalausten keskeiset hahmot, eläimet, ihmiset, luonto ja koko ekosysteemi unelmineen ja toiveineen. Siellä mietitään planeetan rajoja, toimitaan yhdessä ja toisinaan erikseen. Teokset vievät meidät tavoitteiden, tulevan ja ajoittain myös historian eteen.

 

Näyttely aukeaa lauantaina 3.4.2021 klo 12.  Taiteilija on paikalla klo 12 – 16.


Tervetuloa tutustumaan näyttelyyn!