Sara Hildén -akatemian opettajien näyttely:

 

Riikka Ajanki, Maisa Heiskanen, Merja Honkkila, Helinä Huotari, Tiina Jaakkola, Niina Kiiveri, P. A. Manninen, Hanna Pielikko, Heidi Saramäki, Timo Savilepo, Heli Tiainen, Anni Toivonen, Oskari Tolonen, Vesa Toukomaa, Meri Westlin

Näyttelyn taiteilijat ovat Sara Hildén -akatemian nykyisiä ja entisiä, vakinaisia opettajia ja tuntiopettajia, rehtori ja entinen rehtori. Kaksi heistä on ollut mukana kuvataidekoulun ensimmäisiltä vuosilta saakka, yksi on ollut aiemmin oppilaana.

Osalla Kaleidoskooppi-näyttelyn taiteilijoista opettajuus vie enemmän aikaa, osalla taiteilijuus painottuu, osa toimii vahvasti molemmilla alueilla. Kun opettajuus painottuu, taiteellinen työ on joko vastapaino opettamiselle tai opetustyöhön liittyvää kokeilua ja kehittämistä.

Sara Hildén -akatemia perustettiin v. 1982 nimellä Tampereen lasten ja nuorten kuvataidekoulu. Juhliaksemme kuvataidetta, kuvataidekasvatusta ja koulumme 36-vuotista historiaa haluamme ensimmäistä kertaa tuoda esille kuvataidekoulun opettajien vahvaa ammattitaitoa myös kuvataiteen tekijöinä yhteisessä näyttelyssä.

Avajaiset 23.11.2018 klo 18 – 20  –  TERVETULOA!