Galleria Saskiassa tapahtuu:

MARJA SKAFFARIN ÄÄNELLINEN IMPROVISAATIO LA 14.4. KLO 12.00
Marja Skaffarin äänellinen improvisaatio keskustelee Galleria Saskiassa Tampere Biennalen aikana esillä olevien teosten kanssa. Skaffari on tamperelainen näyttelijä, laulaja ja äänitaiteilija.
 Vapaa pääsy – tervetuloa !

 


Kineettisen taiteen mestareita ja muita psykedeelisiä veistoksia

Galleria Saskiassa on esillä Tampereen taidemuseon kokoelmista teoksia vanhoilta mestareilta, Unto Hämäläinen ja Eino Ruutsalo, sekä nuorempien teoksia, Pekka Sassin kineettisiä videoita, Kalev Tiitsin liikkuvia veistoksia ja Kaj Mäki-Ullakon kineettinen ääniveistos.

”Tampere Biennalen viime ajat ovat olleet yhtä juhlaa. Edellinen Biennale juhli 30-vuotista taivaltaan, ja nyt meillä on kunnia olla Finland Festivalsin Vuoden festivaali 2018.
Tämän vuoden teemana on Vapaat radikaalit. Nimi viittaa taiteen välttämättömyyteen henkisenä voimavarana sekä siihen autonomisuuteen, joka taiteen tekemisessä pitää olla. Festivaalin esityksissä pohditaan mm. äänen teatteria, säveltämisen ja performanssitaiteen suhdetta sekä kineettisen taiteen vaikutusta musiikkiin.”

Taidenäyttely on Tampere Biennalen ja Tampereen taidemuseon yhteistyössä järjestämä.

Tervetuloa Tampere Biennalen näyttelyiden avajaisiin torstaina 29.3.:

Galleria Saskia klo 17
Galleria Rajatila klo 18
Galleria Himmelblau klo 19
 
Galleriasta toiseen siirtyessä on mahdollisuus kuunnella kaupungin ääniä uudella tavalla. Virtual Urban Sonic Acupuncture -mobiilisovellus toimii iPhone-laitteissa.

Huom! Galleria Saskia on suljettu pitkäperjantaina 30.3.

Linkit:
tamperemusicfestivals.fi/biennale/ohjelma