HÄPI RITÖÖRNS

maalauksia, piirustuksia ja veistoksia  

 

 

Riikka Mäkikoskela – Jälkeenpäin

Riikka Mäkikoskela – Keskusteluja puutarhassa II

Riikka Mäkikoskela – Keskustelu oululaisessa puutarhassa

Ville Mäkikoskela – Värityskirjasta SEES

Ville Mäkikoskela – Värityskirjasta pienitavallinenmonumentti

Ville Mäkikoskela – Värityskirjasta NÄKYMÄ

 

Ajatusten ja tekojen ääriltä toisille. Materiaalista toiseen. Sama toisin ja uudelleen. Tekemistä vimmalla sekä ilolla. Epäilyksen hetki, hetki ajatuksen aueta. Onnellisia paluita.

 

  • TaT Riikka Mäkikoskela (s. 1975 Oulussa) on opiskellut Lahden ammattikorkeakoulun Taideinstituutissa, Taideteollisessa korkeakoulussa ja Aalto-yliopistossa. Riikka käsittelee teoksissaan ihmisen elämänkaarta ja ylisukupolvisuutta. Hänen teoksensa juhlistavat elämän runsautta ja monimuotoisuutta – sen nurjia puolia unohtamatta. Mäkikoskelan teoksia ja tutkimusta on esitelty useissa tapahtumissa, konferensseissa, julkaisuissa, gallerioissa ja museoissa sekä Suomessa että ulkomailla.

 

  • Ville Mäkikoskela (s. 1975 Parkanossa) on kuvanveistäjä, jota kiinnostaa arjen ihmeet, kaduntasaiset tarinat, sattumat ja oivallukset. Ville on valmistunut Lahden ammattikorkeakoulun Taideinstituutista (Kuvataiteilija AMK, 1999) ja Taideteollisesta Korkeakoulusta (TaM, 2007). Villen teoksia on esimerkiksi Nykytaiteen Museo Kiasman, Wihurin rahaston/ Rovaniemen taidemuseon sekä Valtion taideteostoimikunnan kokoelmissa.

 

Tervetuloa tutustumaan näyttelyyn pe 27.11. klo 12 – 20.

Taiteilijat paikalla klo 14-16 ja klo 18-20.