Näyttelyajan haku

Näyttelyajan hakuaika muuttuu!                                                                                                               

Näyttelyaikojen haku galleriaan siirtyy keväälle vuodesta 2018 alkaen. Hakuaika päättyy tulevaisuudessa 31.3. Näyttelyajat jaetaan seuraavan vuoden kevät-, kesä- ja syyskaudelle. Vuoden 2019 näyttelyajat haetaan siis 31.3.2018 mennessä.

 

Tampereen Saskiat ry järjestää Galleria Saskiassa vuosittain 12­-13 näyttelyä, joista yksi voi olla kutsunäyttely. Tavoitteena on taiteellisesti korkeatasoinen ja mielenkiintoinen näyttelyohjelma.

Näyttelyajat jaetaan kerran vuodessa. Vuoden 2019 näyttelyaikojen haku päättyy 31.3.2018.  Näyttelyajat jakaa 5-jäseninen näyttelytoimikunta.

Vapaamuotoinen näyttelyhakemus osoitetaan Tampereen Saskiat ry:n näyttelytoimikunnalle, Pirkankatu 6, 33210 Tampere. Hakemuksen liitteeksi pyydetään näyttelysuunnitelma, ansioluettelo ja kuvia viimeaikaisista teoksista.

Valituille ilmoitetaan päätöksestä henkilökohtaisesti. Hakemukset palautetaan vain, jos mukana on postimerkein varustettu palautuskuori.

Näyttelyiden kesto on kolme viikkoa, joka sisältää yhden ripustukseen varatun päivän(torstai). Kevätkausi kestää tammikuun puolivälistä toukokuun loppuun ja syyskausi elokuun puolivälistä joulukuun puoliväliin. Hakija voi esittää toivomuksia näyttelyn ajankohdan suhteen. Näytteilleasettajan kanssa tehdään näyttelysopimus, jossa määritellään kustannukset ja vastuut taiteilijan ja gallerian välillä.

Näyttelyvuokrat:

Tampereen Taiteilijaseuran jäsenet 1600 euroa
Muut taiteilijat 1850 euroa
Taiteilijaryhmän vuokra on 1600 euroa, mikäli vähintään puolet ryhmän jäsenistä kuuluu Tampereen Taiteilijaseuraan.

Vuokraan sisältyy näyttelyn valvonta, kutsujen ja lehdistötiedotteen postitus, julisteiden jako, ilmoitukset näyttelykalentereissa, alan julkaisuissa (mm. Täydellinen ympyrä, Taide-lehti) sekä internetissä (kotisivut, Facebook, Twitter, Instagram) sekä avajaisjärjestelyt ja siivous. Avajaistarjoilut kustantaa taiteilija.

Vuokraan eivät sisälly julisteen ja kutsukortin painatus­ eikä postituskulut. Myyntiprovisiota ei peritä. Jokaisen näyttelyn käytännön järjestelyissä taiteilijan apuna on yhdistyksen jäsenistä koostuva ripustusryhmä. Ryhmänvetäjä toimii taiteilijan ja gallerian välisenä yhteyshenkilönä.

Gallerian valaistus tapahtuu pääasiassa  LED-valoilla. Valaistuksen uusiminen on toteutettu vuonna 2016 Pirkanmaan Kulttuurirahaston tuella.

Kutsunäyttely

Tampereen Saskiat ry järjestää yhden kutsunäyttelyn vuodessa, mikäli yhdistyksen taloustilanne sen sallii.  Kutsun saajan valitsee näyttelytoimikunta.

Kesänäyttelyt

Kesäkauden aikana (kesäkuun alusta elokuun puoliväliin) Tampereen Saskiat ei järjestä näyttelyitä, mutta vuokraa tilaa näyttelyille sillä edellytyksellä, että näytteilleasettajat vastaavat itse valvonnasta ja kaikista muista järjestelyistä ja niiden kustannuksista. Näyttelyajan pituudesta ja vuokrasta sovitaan erikseen hakijan/hakijoiden kanssa. Kesän näyttelyaikoja voi hakea samanaikaisesti yleisen haun kanssa.

 

Lisätietoja:

näyttelysihteeri Elina Tawast
p. 040 777 0093
sposti: elina.tawast@gmail.com

 

DSC_0211 copy

saskialogo

Pirkankatu 6

Avoinna joka päivä 12.00-18.00
Vapaa pääsy

facebook_darktwitter_dark

Galleria Saskia

Galleria Saskia